" Een mooi en warm interieur hoeft niet duur te zijn! "

Over mij

Mijn naam is Anja Hannink en ik heb altijd een enorm voorliefde gehad voor oude huizen en meubelen.
Ik geloof dat een mooi en warm interieur niet duur hoeft te zijn.

Als hobby struin ik allerlei kringloopwinkels af om oude meubelen te vinden. Deze knap ik op om ze in ons eigen huis te plaatsen of weer door te verkopen.

Al snel heb ik besloten dat ik hier professioneel mee aan de slag wil gaan waarnaar ik de cursus vastgoedstyling by House of KIKI met succes heb afgerond. Niet lang daarna kreeg ik mijn eerste opdracht. De eigenaar van de woning had geen groot budget maar er moest wel veel aan de woning gedaan worden om deze verkoop klaar te maken. Na een inventarisatie van de woning besloot ik naar een grote kringloop winkel te gaan om op deze manier spullen te recyclen en de styling kosten laag te houden. Dit was een groot succes! Meerdere ruimtes in de woning heb ik hier mee kunnen restylen, aangevuld met hier en daar enkele nieuw gekochte spullen.  (Zie portfolio)
De spullen heb ik achter gelaten in de woning zodat de woning er tijdens de bezichtigingen precies zo uit zou zien als op de foto’s.

Om mijn diensten pakket verder uit te breiden begin ik met de opleiding interieurstylist zodat ik in de nabije toekomst met deze opgedane kennis ook van uw nieuwe huis een thuis kan maken!