" Vastgoedstyling voor elk budget! "

Tarieven

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek wordt er een uitgebreide ronde door uw huis gelopen. Vervolgens wordt er besproken wat u zelf al aan de woning kunt veranderen om deze beter verkoopbaar te maken. Ook wordt er besproken wat uw budget is voor de aanpassingen als accessoires en eventueel meubelen. 
Dit gesprek zal op papier uitgewerkt worden.

Voor het intake gesprek en de uitwerking hier van worden geen kosten gerekend. 

Restyling pakket

Hierbij wordt de woning in 1 dag verkoop klaar gemaakt voor de fotoshoot en bezichtigingen.

Tijdens het intake gesprek wordt uitvoerig besproken wat uw budget is voor de restyling. Dit bedrag dient alvorens de restyle dag overgemaakt te worden zodat de benodigde spullen aangekocht kunnen worden. Het is de verantwoordelijkheid van de stylist om binnen het door u aanbetaalde budget te blijven.

Tijdens het intake gesprek wordt ook besproken of u graag gebruik wilt maken van kringloop meubelen/accessoires of dat uw voorkeur uit gaat naar nieuwe spullen. Alle accessoires blijven vervolgens achter in de woning.

De kosten voor dit pakket zijn 175,- incl BTW en excl. accessoires/meubelen.

Bezichtigingen pakket

Na dat uw woning gestyled is voor de foto’s verandert u misschien terug naar hoe u de indeling gewend bent. Mocht er een bezichtiging aankomen kunt u er voor kiezen de woning precies zo aan te laten kleden als ten tijde van de restyling. 
Voor 75,- incl. BTW wordt uw huis weer ingericht zoals op de restyle dag (mits alle aangekochte spullen nog in de woning aanwezig zijn).