" Onderzoek door het CNVV wijst uit dat vastgoedstyling de verkoop van woningen versneld waarbij de woning gemiddeld 8% meer oplevert! "

Vastgoedstyling

Lag de focus tijdens de crisis nog op de snelheid van het verkopen van een huis, in de huidige markt ligt de focus op de waarde.
Door een optimale presentatie van de woning, door het aanpakken van achterstallig onderhoud, door een woning fris en eigentijds en instapklaar te presenteren voegt de verkopend huiseigenaar waarde toe aan zijn/haar woning.

Cijfers bij taxatie voor vastgoedstyling en taxatie na vastgoedstyling laten vermeerderingen zien met wel 6 tot 10%.
Dat is op een woning met een vraagprijs van € 250.000 maar liefst € 25.000!
Bovendien moet je je afvragen tegen welke prijs dezelfde woning was verkocht wanneer deze niet verkoop klaar was gemaakt. De woning zou langer te koop hebben gestaan en zou zeker een prijsverlaging hebben moeten ondergaan.
Ook in deze tijd gebeurt dit nog met enige regelmaat. (Bron: Landelijk Netwerk Verkoop Stylisten)

Om uw woning verkoop klaar te maken worden zoveel mogelijk uw eigen accessoires en meubelen gebruikt. Waar nodig kunnen er nieuwe spullen aangeschaft worden. Om het stylen van uw woning betaalbaar te houden en om een steentje bij te dragen aan het milieu, wordt er ook bij de kringloopwinkel gewinkeld. Ervaring leert dat het vaak niet nodig is splinternieuwe voorwerpen te kopen die voor een klein prijsje bij de kringloop liggen!

Uniek is dat wij alle spullen in uw woning achter laten. Hierdoor ziet uw woning er tijdens een bezichtiging precies uit zoals op de foto’s. Dit is het tegenovergestelde van de meeste huizen die alleen voor de foto leuk aangekleed worden en vaak teleurgestelde kijkers opleveren. De woning verkoop klaar maken kan binnen 1 of 2 dagen gerealiseerd worden!
Benieuwd hoe dit er uit kan zien? Neem dan een kijkje op de portfolio pagina!

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een gratis intakegesprek!